Borsa de Mediació de Lloguer Social


Un servei que posa en contacte persones propietàries d’habitatges buits i possibles llogaters. D’una banda, permet als propietaris llogar el seu habitatge amb garanties. De l’altra, permet a les persones que busquen pis llogar-ne un a preus assequibles a un preu per sota del preu de mercat. Conveni subscrit amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Servei que es presta directament amb personal adscrit a l’Oficina Local d’Habitatge. Inclou tota la tramitació i la gestió (captació, visita habitatge, proposta llogater més òptim, redacció i signatura del contracte, liquidació impostos) sense cap cost per ambdues parts i l’assessorament durant tota la vigència del contracte.

Des de l’inici d’aquest servei al 2007, s’han gestionat un total de 137 habitatges.

A data d’avui, es gestionen 37 habitatges, propietat de particulars, ubicats a diferents barris del municipi, amb tipologies de 2 i 3 dormitoris, superfícies que oscil·len entre els 43 i els 75 m2 i amb preus de lloguer entre 440€ i 750€.

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal