Skip to main content

Envasos de plàstic - Contenidor groc

El contenidor groc serveix per a la recollida d'envasos lleugers de plàstic, brics i envasos metàl·lics. Aquí llencem les llaunes, els brics de llet, els pots de gel, les bosses d'aperitius, les safates de suro blanc...

On van els envasos dipositats al contenidor groc?

Els envasos de plàstic que es recullen del contenidor groc de les illes ecològiques del municipi i també el que es recull dels establiments comercials a través del Porta a Porta es destina a la planta de triatge de Gavà-Viladecans on es separen, es prensen i s'entreguen als recicladors.

Què podem llençar i què no al contenidor groc?

Servei de recollida Porta a Porta comercial

En què consisteix?

L'Ajuntament de Castelldefels mitjançant l'àrea de neteja amb l'objectiu de millorar la recollida selectiva i evitar desbordaments a les illes ecològiques, ofereix un servei gratuït de recollida d'envasos de plàstic als establiments comercials del municipi.
Els establiments es poden adherir al servei trucant al telèfon de SAC: 93 517 90 02

Fem-ho bé

El servei Porta a Porta entrega contenidors als establiments comercials que s'adhereixin al servei. Perquè el reciclatge sigui el més eficient possible, neteja els envasos i redueix-ne el volum al màxim possible.
Els establiments han de deixar el contenidor davant de l'establiment sense interrompre el pas dels vianants i respectant l’horari de recollida.

Quan s'han de treure?

Establiments del centre:
tot l'any: 
DIMARTS, DIJOUS i DISSABTE
de 13 a 14 h

Establiments resta de barris:
d'octubre a maig: DILLUNS, DIMECRES, DIVENDRES, DISSABTE
de 16 a 17 h

de juny a setembre: DILLUNS, DIMARTS, DIMECRES, DIJOUS, DIVENDRES i DiSSABTE
de 16 a 17 h

envasos groc