Ofertes de treball en curs

1. Bases especifiques reguladores per a la ampliació de la borsa de treball per proveïr de llocs de treball temporals d'agents controladors dels estacionaments vigilats amb control horari de l'empresa municipal SAC, S.A.

 

2. Bases especifiques reguladores per a la ampliació de la borsa de treball per proveïr de llocs de treball temporals de peons de neteja viària i recollida selectiva de residus de l'empresa municipal SAC, S.A.

 

3. Bases especifiques reguladores per a la dotació de 9 places de conductos de 1ª mitjançant promoció interna per al servei de neteja viària i recollida de residus de l'empresa municipal SAC, S.A.

 

4. Convocatòria pùblica per a la contractació d'un/a auxliar administratiu per a l'empresa municipal SAC, S.A.

 

5. Bases especifiques reguladores per a la creació d'una borsa de treball per a proveïr llocs de treballs temporals d'agents energètics a les llars per a l'empresa municipal SAC, S.A.

 

6. Convocatòria pùblica per a la contractació d'un/a recepcionista per a l'empresa municipal SAC, S.A.

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal