La Policia Local comença a multar pel mal ús del servei Barri Net

El passat 1 de març es va iniciar la nova distribució per barris del servei Barri Net, de recollida de restes vegetals, mobles i trastos vells en el municipi de Castelldefels.

L'objectiu d'aquest canvi és la millora en l'eficiència del servei i la reducció dels abocaments incontrolats. Entre els mesos de març i abril, l'equip d'Agents Cívics ha realitzat 1618 advertiments relacionats amb abocaments incorrectes, tant de mobles i trastos vells com de restes de podaEs tracta de veïns i veïnes que no han respectat el dia en què han de treure els trastos vells i les restes vegetals en el seu carrer.

Finalitzada aquesta primera etapa d'informació i advertiments, la Policia Local comença a sancionar per incompliment de l'ordenança municipal.

Recordem la importància de dipositar les restes vegetals, els mobles i trastos vells entre les 21 i les 23 hores el dia assignat a cada barri, excepte les vigílies de festius i els dies 23 i 30 de desembre.
El màxim permès és de 4 metres cúbics de restes de poda i de tres peces de mobles o trastos vells en cada ocasió. Si els mobles, trastos vells i restes vegetals no es poden dipositar el dia que toca, es poden portar a la Deixalleria municipal.

L'Ajuntament demana a la ciutadania que es comprometi en la preservació i manteniment dels carrers i espais públics, evitant en tot moment els actes incívics com dipositar els residus de forma incorrecta.

+ INFO: barrinet.castelldefels.org


barri net abocament incorrecte    restes vegetals  barri net mobles
Fotos d'abocaments incorrectes a Castelldefels

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal