Xerrada online: mesures de contenció de rendes de lloguer d'habitatge

L'Ajuntament de Castelldefels organitza el proper 14 de juny (de 18 a 20 hores) una xerrada online a través de la plataforma Zoom per parlar de la Llei 11/2020 i de les  mesures urgents que preveu en matèria de contenció de les rendes en els contractes d'arrendament d'habitatge.
La trobada virtual anirà a càrrec de Montserrat Junyent, assessora jurídica del Consell Català de Col·legis d'Agents de la Propietat Immobiliària (API) de Catalunya.

Per poder prendre part, cal fer inscripció prèvia.

Poden demanar més informació al respecte i apuntar-se enviant un mail a l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 Xerrada prèvia per professionals i associacions
 El passat 13 de maig va tenir lloc una xerrada de referència, adreçada principalment als professionals d'aquest camp i que va comptar també amb la presència de  membres d'associacions i ciutadans de manera individual. La trobada tenia com a objectiu explicar la llei i veure fins a quin punt s'està complint. Montserrat Junyent va ser també l'encarregada d'impartir-la i va aplegar a prop d'una trentena de ciutadans, la majoria APIs, però també del Sindicat de Llogateres de Castelldefels, la PAH o representants locals de partits polítics.

xerrada online habitatge

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal