El servei Porta a Porta renova la flota amb dos vehicles més sostenibles

L’empresa municipal Serveis Ambientals de Castelldefels (SAC), incorpora 2 vehicles nous més sostenibles al servei de Neteja per la recollida de residus Porta a Porta (PaP), dins del pla de millora continua del servei de recollida a grans generadors de les fraccions de matèria orgànica, resta, envasos i cartró.
Els nous vehicles amb càrrega posterior bicompartimentada, els quals funcionen amb gas natural per reduir la contaminació, fan la recollida Porta a Porta a un centenar d’establiments de Castelldefels, de dilluns a diumenge, adaptant-se als horaris dels comerços, fruiteries, hotels, residències, entre d’altres.
Gràcies a la incorporació d’aquests 2 vehicles nous a la flota, es podrà incorporar la recollida d’orgànica i envasos adherint progressivament els restaurants i la resta de grans generadors, els quals tenen un pes molt important en la quantitat total de residus recollits de Castelldefels.
A partir d’ara, es podrà assolir el 100% de recollida de residus dels grans generadors de l’eix comercial del centre i eix marítim.
A més, els vehicles estan equipats amb detector de tag i detector de bosses amb xip, també inclou un sistema de pesatge que té per objectiu poder identificar i controlar l’origen dels residus a recollir, sistema que el Servei Porta a Porta vol implementar en un futur pròxim.

camio bicompartimentat neteja jpg

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal