Tasques de neteja de reixes i embornals a Castelldefels

L’Àrea de neteja de Serveis Ambientals de Castelldefels, empresa municipal que gestiona la neteja viaria i recollida de residus del municipi, està portant a terme les tasques de neteja manual de les 5542 reixes i embornals de la xarxa d’aigües pluvials, amb l’objectiu d’eliminar la brutícia, fulles, papers, etc. que s’acumulen a l’interior i que podrien dificultar la recollida d’aigua els dies de pluja.
Castelldefels disposa d’una xarxa separativa entre aigües pluvials i clavegueram. És a dir, en ser xarxes independents no es barregen les aigües pluvials (que van a parar directament al mar), amb les aigües fecals, les quals passen per un procés previ de depuració.

És per això, que es demana la col·laboració ciutadana per fer-ne un bon ús i contribuir al manteniment de la xarxa d’aigües pluvials. Segons ordenança, no es poden fer abocaments a via pública, els qual provoquen obstruccions i males olors a les reixes i embornals i en definitiva, als carrers del municipi.

neteja embornals av banys operaris v2

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal