Servei Porta a Porta, el paper i el cartró davant l’establiment comercial

Castelldefels és un dels municipis pioners en instaurar el servei Porta a Porta de recollida de paper i cartró als establiments comercials del municipi des de fa més de 20 anys. El servei de recollida comercial comprèn la recollida de la fracció cartró als eixos comercials (centre del municipi, Passeig Marítim i zona Av. Banys) i tots aquells establiments que ho sol·licitin.

L’objectiu del servei és facilitar als comerços, petites empreses i restauradores la correcta gestió dels cartrons. A més, amb la recollida porta a porta s’eviten desbordaments dels contenidors de paper i cartró i millora els índexs de recollida selectiva.

Actualment 400 establiments del municipi deixen el paper i cartró a la porta del local el dia i hora assignat perquè el servei de neteja el passi a recollir. Respectant l’horari, s’evita que els cartrons estiguin a la via pública més temps del necessari.

Per optimitzar el procés de recollida, cal plegar i lligar els cartrons o bé es col·loquen a l’interior de les caixes de cartró.
El servei de neteja també realitza la recollida de la fracció orgànica, resta i plàstic.
Pot obtenir més informació aquí.

L'adscripció al servei de recollida PaP dels establiments que ho sol·licitin es realitza gratuïtament al telèfon de Serveis Ambientals de Castelldefels (SAC): 93 517 90 02

pap

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal