En marxa la campanya de neteja intensiva als barris

L’Ajuntament de Castelldefels, a través de l’àrea de neteja de Serveis Ambientals de Castelldefels (SAC) ha posat en marxa un pla de neteges intensives als barris de la ciutat amb l’objectiu de reforçar el servei actual i contribuir en la millora de l’espai públic.

Les actuacions de neteja es realitzaran en cap de setmana i consistiran en accions de neteja amb aigua a pressió de voreres i calçada, illes de contenidors i papereres i retirada de pintades tant en el mobiliari urbà com en façanes i parets exteriors d’edificis privats amb sol·licitud prèvia.

Aquest cap de setmana s’ha realitzat la neteja intensiva al barri de Canyars i es seguiran realitzant la neteja als diferents barris durant els caps de setmana d’estiu, segons planificació.

En casos oportuns, es tallarà la circulació d’alguns carrers i es notificarà amb 48 hores d’antelació perquè els propietaris dels vehicles no hi estacionin el dia indicat. Un cop realitzades les actuacions de neteja es tornarà a obrir els carrers per minimitzar les afectacions al trànsit.

Recordem als veïns i veïnes poden sol·licitar el servei gratuït de neteja de pintades a façanes i parets exteriors d’edificis privats, mitjançant sol·licitud prèvia presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) o telemàticament amb certificat digital al web de l’Ajuntament aportant la documentació indicada per tramitar la petició. Més informació en aquest enllaç.

neteja farola3

neteja contenidors2

neteja contenidors

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal