Skip to main content

Nova convocatòria d’ajuts al lloguer per a joves fins a 36 anys

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert una nova línia d’ajuts per al lloguer destinada a joves fins a 36 anys. El període de sol·licitud s’iniciarà el dimecres 28 de setembre a les 9 hores i finalitzarà el divendres 7 d’octubre a les 15h.

Aquesta convocatòria d’ajuts va dirigida exclusivament a persones joves que tinguin fins a 36 anys i que siguin titulars d’un contracte de lloguer, habitació o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent.

L’import màxim de lloguer mensual no pot superar els 950 € mensuals o 450€ en el cas de lloguer d’habitacions (en cas de mobilitat reduïda, família monoparental i/o nombrosa l’import màxim és de 1.100 €).

Les sol·licituds es poden presentar preferentment de manera electrònica a través del web de tràmits de la Generalitat de Catalunya o bé, de forma presencial, a l'Oficina Local de l'Habitatge de Castelldefels (Passatge de les Caramelles, 2) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Enllaç a les BASES CONVOCATÒRIA I DOCUMENTACIÓ 

Enllaç a les PREGUNTES FREQÜENTS

Per a qualsevol dubte poden contactar amb l’Oficina Local de l’Habitatge de Castelldefels al correu electrònic:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 93 664 69 90.

Pots escoltar l'entrevista a Dolor Ferrándiz, Directora de l'àrea d'Habitatge i Serveis Jurídics, aquí

 11 ciutats i comunitats sostenibles 7 energia neta i assequible 1 fi de la pobresa
joves habitatge