Servei de reforç de recollida de cartró comercial per Nadal

Com cada any, del 15 de desembre al 14 de gener, l'Ajuntament de Castelldefels a través de l'àrea de Neteja de Serveis Ambientals de Castelldefels (SAC) posa en marxa el servei de reforç de recollida de cartró comercial als barris Centre, Castell-Poble Vell i Can Vinader, coincidint amb la campanya de Nadal del comerç local, moment en què els comerços generen més cartró. 

El servei passarà cada dia per davant dels més de 200 establiments comercials a partir de les 21 hores, donant suport al servei que es realitza habitualment en aquests barris: els dimarts, dijous i dissabtes a partir de les 14 hores. L'objectiu és evitar els desbordaments de les illes ecològiques de recollida selectiva en aquestes dates en què els comerços produeixen més cartró.

Recordem:
Per tal d'evitar molèsties als vianants i als vehicles, és molt important que els comerços deixin el cartró plegat i lligat davant dels seus establiments, entre les 20 i les 21 hores perquè l’equip del servei de recollida Porta a Porta pugui recollir-lo.
En el cas dels comerços situats en zones de vianants, el cartró s'ha de deixar a la cantonada més propera a la circulació del trànsit.

pap recollida cartro nadal

logo millor sense residus
Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal