Skip to main content

Nou! Servei de recollida de xeringues, agulles d'ús domèstic a la Deixalleria

L'Ajuntament de Castelldefels realitza des del dimecres 1 de febrer la recollida de xeringues, agulles i punxants d'origen domèstic a la Deixalleria municipal de Castelldefels.

Es tracta d'un servei dirigit a particulars, els centres mèdics i farmàcies seguiran amb el circuit de recollida de residus establert a cada centre.

Les agulles i objectes punxants domèstics, utilitzats per a tractaments domiciliaris de forma puntual o de llarga durada (per exemple, diabètics), requereixen d'una recollida diferenciada per garantir una bona gestió dels mateixos.

Per minimitzar riscos associats a la manipulació d'aquest tipus de residu, els particulars han de dipositar els objectes punxants en un recipient de plàstic tancat amb tap o caputxó (per exemple: ampolles petites d'aigua, refresc, ...), i el personal de la Deixalleria el dipositarà dins d'un contenidor específic homologat.

La recollida de xeringues, agulles i punxants d'ús domèstic es fa exclusivament a la Deixalleria municipal, situada a Carretera de la Sentiu 19.
En cap cas es recull a les Minideixalleries ni a la Deixalleria mòbil.

cartell agulles          diptic agulles


13 accio climatica 11 ciutats i comunitats sostenibles 12 consum i prodiccio responsables