Skip to main content

Divendres 3 de març Castelldefels participa a “Fem sortir els colors del gris” campanya de l’AMB, per millorar la gestió dels residus

Castelldefels participa en la campanya de l’AMB “Fem sortir els colors del gris”, per millorar la gestió dels residus

El divendres 3 de març a la tarda Castelldefels participa en la campanya ambiental “Fem sortir els colors del gris”, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).
D’una forma lúdica i educativa, “Fem sortir els colors del gris” pretén conscienciar a la ciutadania de la importància de separar correctament els diferents residus que generem a les nostres llars. L’Ajuntament de Castelldefels participa en la campanya amb l’objectiu de conscienciar i promoure el canvi d’hàbits de la ciutadania per millorar la recollida de la ciutat.
Actualment a Castelldefels es reciclen correctament un 43% dels residus, lluny de l’objectiu del 55% fixat per la Unió Europea per l’any 2025.


Divendres 3 de març de 16.30h a 20h, en el marc de la campanya “Fem sortir els colors del gris”, diferents grups de teatre realitzaran accions dinamitzades com monòlegs i jocs com el Trivial i el Twister de forma simultània a diferents carrers, escoles, bars, parcs i places de Castelldefels, per sensibilitzar sobre la importància de millorar la separació dels residus en les nostres llars.

“El marró a l’orgànica” En aquesta mateixa línia, el consistori també inicia el divendres 3 de març a la tarda la campanya “El marró a l’orgànica” per a recordar a la ciutadania com cal separar correctament la matèria orgànica i així millorar l’índex de recollida selectiva. Els/les residents empadronats a Castelldefels podran recollir el Kit de l’orgànica a partir de divendres 3 de març a la tarda a les Minideixalleries.

AMBcolors XXSS FB TW13 accio climatica 11 ciutats i comunitats sostenibles 12 consum i prodiccio responsables