Skip to main content

Vine a la Minideixalleria a recollir el Kit de l'Orgànica

L'orgànica al marró

L’Ajuntament de Castelldefels te l’objectiu de millorar la recollida selectiva dels residus municipals d’origen domiciliari i dels grans generadors, com l’hostaleria i els comerços. Actualment el municipi te un 43% d’índex de selectiva, lluny del 55% que marca la Unió Europea per l’any 2025.

Per poder millorar aquest índex, que significaria que realitzem una correcta separació dels residus en els seus contenidors, el consistori inicia la campanya “L’orgànica al marró” per fomentar la correcta separació de la matèria orgànica en les llars. La fracció orgànica es diposita al contenidor marró de les illes ecològiques i és on hi aboquem: restes de menjar, restes de fruita i verdura, petites restes de jardineria, taps de suro, marro de cafè, closques, restes d’infusions... dins una bossa compostable per poder-ne fer compost, és a dir, adob orgànic per a l’agricultura i la jardineria.

Per fomentar i facilitar la correcta separació dels residus orgànics, l’Ajuntament de Castelldefels mitjançant la campanya “L’orgànica al marró” entregarà el Kit de l’orgànica, que consisteix en un cubell airejat i en un pack de bosses compostables Els Kits de l’orgànica es podran recollir a la Minideixalleria*.

La campanya s’iniciarà divendres 3 de març a les 16h a la Minideixalleria de Plaça de l’Església.

Per a més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
*S’entregarà únicament un Kit de l’orgànica per domicili. La persona hi ha d’estar empadronada. Fins a exhaurir existències.

QUÈ HI VA A LORGÀNICA STORIES

 

13 accio climatica 11 ciutats i comunitats sostenibles 12 consum i prodiccio responsables