Skip to main content

Vigilància específica per fer un bon ús dels contenidors

L’Ajuntament de Castelldefels ha iniciat una campanya de vigilància i control del bon ús dels contenidors de via pública.

De forma itinerant es senyalitzaran els punts problemàtics del municipi, aquests punts seran vigilats de forma específica per part dels Agents Cívics de Policia Local.

Demanem col·laboració ciutadana per fer un bon ús dels contenidors i complir la normativa establerta en les ordenances municipals.
No deixis els residus fora dels contenidors
No deixis els residus recolzats als contenidors, ja que a l’aixecar el contenidor per fer la recollida i buidatge del contenidor, els residus poden quedar atrapats a sota dels mateixos.
No deixis mobles al costat dels contenidors. Cal fer un bon ús del servei Barri Net, deixant els mobles al portal de l’habitatge el dia que toca per zona de 21h a 23h.

L’incompliment de la normativa poden suposar sancions fins a 600€.

A més, recordem que per minimitzar les molèsties a la resta de veïnat, cal respectar els següents horaris:

Vidre: cal dipositar els envasos de vidre al contenidor verd en horari diürn de 7 h a 23h per evitar molèsties de soroll.
Orgànica (contenidor marró) i resta (contenidor gris): cal dipositar-lo en horari nocturn de 20 h a 24 h per evitar problemes de males olors. Recordem que els grans generadors com restaurants, hotels, residències... han de fer ús del Servei de recollida Porta a Porta a grans generadors per evitar col·lapsar les illes de contenidors, destinades per dipositar els residus d’origen domiciliari.


      punt vigilancia

    11 ciutats i comunitats sostenibles