CONVOCATÒRIES D'AJUTS AL LLOGUER

1. Convocatòria per demanar SUBVENCIONS PER AL PAGAMENT DEL LLOGUER GENÉRICA 

Mes informació a elcastell.org

Quadre resum (veure)

Tutorial (veure)

Enllaç per presentar la la slo.locitud telemàticament (veure enllaç)

Enllaç per obtenir el sistema d’identificació IdCAT MÒBIL (veure enllaç)

Per dubtes sobre la tramitació, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya posa a disposició una línia de telèfon específica per suport al ciutadà: 900922841 (Horari d’atenció: de 9 a 14 hores). També pot contactar directament amb nosaltres trucant al telèfon 936646990 (Horari d’atenció: de Dilluns a Divendres de 9 a 14 hores) o mitjançant correu electrònic  a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i li informarem amb més detall del funcionament, requisits, termini i documentació necessària en aquesta convocatòria.

 

2. Convocatòria per demanar SUBVENCIONS PER AL PAGAMENT DEL LLOGUER PER A PERSONES GRANS DE L’ANY 2020

El termini de presentació de les sol·licituds s’inicia el 28/05/2020 i finalitza 03/07/2020, ambdós inclosos.

Per tal de realitzar la seva presentació, avancem el document de la SOL·LICITUD DE LA SUBVENCIÓ (veure document) que haurà de presentar degudament emplenat i signat juntament amb tota la documentació que detallem a continuació:

  • Documentació d’identificació vigent: DNI/NIF/NIE.
  • Justificant d’ingressos de la persona sol·licitant i de cadascun dels membres de la unitat de convivència en edat laboral. Segons el cas, cal acreditar-los de la manera següent:

-Declaració de l’IRPF de l’exercici 2018, de tots els membres de la unitat de convivència amb obligació de presentar-la.

-En el cas de no estar obligat a presentar-la, han d’aportar un Certificat d’imputacions subministrat per l’Agència Estatal d’Administració Tributària (AEAT) o el corresponent certificat de les pensions o ajuts exempts de tributació, corresponents a l’exercici 2018. (VEURE INSTRUCCIONS ADJUNTES).

  • Original i fotocòpia del llibre de família, si escau.
  • Original i fotocòpia del contracte de lloguer, a nom de la persona sol·licitant (igual o major de 65 anys).
  • Original i fotocòpia de tots el rebuts de lloguer pagats corresponents a l’any 2020, fins a la data de presentació de la sol·licitud, on ha de constar el nom de l’arrendador, de l’arrendatari, el concepte i l’import.
  • Full de sol·licitud de transferència bancaria normalitzat (RE-704), a nom de la persona sol·licitant, del compte bancaria on s’ha d’ingressar la subvenció, emplenat, signat i segellat per l’entitat bancaria i el sol·licitant (VEURE DOCUMENT ADJUNT).

La presentació de la sol·licitud es realitzarà mitjançant CITA PRÈVIA a les nostres oficines. Recordem que és molt important aportar tota la documentació completa i correcte en el moment del lliurament de la sol·licitud.

Per demanar cita prèvia, pot contactar directament amb nosaltres trucant al telèfon 936646990 (Horari d’atenció: de Dilluns a Divendres de 9 a 14 hores) o mitjançant correu electrònic  a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

 

3. Convocatòria extraordinària d'ajuts al lloguer afectats Covid 19 (SUSPENSIÓ CAUTELAR DE LA SOL·LICITUD. Veure document)
La tramitació és exclusivament telemàtica. Més informació a elcastell.org

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal