Skip to main content

Castelldefels competeix per tornar a aconseguir la Bandera verda de la sostenibilitat d’Ecovidrio

L’Ajuntament de Castelldefels i més de 150 establiments hostalers es sumen aquest estiu al repte per aconseguir la Bander Verda d’Ecovidrio i així, demostrar un any més, el seu compromís amb la sostenibilitat i l’economia circular.

Ecovidrio és l’entitat sense ànim de lucre responsable de la gestió de tots els residus de vidre d’un sol ús a tot el territori estatal i té com a missió incrementar la taxa de reciclat de vidre per preservar el medi ambient i contribuir en el desenvolupament sostenible.

Un estiu més, Ecovidrio ha engegat la campanya Movimiento Banderas Verdes, per premiar al municipi que més recicla i més compromís té amb la separació del vidre. Castelldefels, un any més hi participarà per revalidar la Bandera Verda guanyada el darrer any i l’any 2021.

Moviment Banderes Verdes és una campanya que tracta de donar resposta als elevats índexs de consum d’envasos de vidre durant l’estiu en el canal de l’hostaleria i que es concentren en zones de la nostra costa amb un elevat índex turístic i també a la ciutadania, per recordar la importància de depositar els envasos de vidre al contenidor verd.

En definitiva, la campanya Banderes Verdes és la materialització del compromís de tots els ajuntaments que creen en la necessitat de treballar per un desenvolupament més sostenible, en aquests cas a través del reciclatge, per conscienciar tant als hostalers com als turistes nacionals.

KIT GRAFICO CASTELLDEFELS RRSS 1240X512PX 2copia

GUIA DE L'HOSTALERIA