Skip to main content

Inscripció al Registre de Sol·licitants d’habitatges amb Protecció Oficial a l’Oficina Local de l’Habitatge de Castelldefels

Durant el segon trimestre de 2024, l’IMPSOL, empresa responsable de la promoció d’habitatges de lloguer de protecció oficial que s’està construint al carrer Pietat 9-11, té la previsió d’iniciar el procediment d’adjudicació d’aquests habitatges.

Per poder participar en els procediments d’adjudicacions d’habitatges de protecció oficial (HPO), és un requisit imprescindible estar inscrit en el Registre de Sol·licitants d’Habitatges amb Protecció Oficial de Catalunya.

Tot i que el tràmit també es pot iniciar telemàticament, tenint en compte que el període de resolució de les sol·licituds de inscripció es de 3 mesos, és recomanable que les persones interessades sol·licitin cita prèvia a l’Oficina Local de l’Habitatge de Castelldefels abans del 15 de març de 2024 per poder fer la tramitació de la inscripció amb la suficient antelació.

DEMANA CITA PRÈVIA A L’OLH
93 664 69 90
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Poden consultar la documentació a aportar en aquest enllaç: DOCUMENTACIÓ

RECORDEM a les persones interessades que ja consten inscrites en aquest Registre, que totes les dades tant personals com econòmiques, han de estar actualitzades i que la vigència de la inscripció és d’un any. Per tant, cal renovar-la anualment.

Oficina Local de l’Habitatge de Castelldefels Passatge de les Caramelles 2, baixos 08860 – Castelldefels

foto