Skip to main content

Nova convocatòria d’ajuts al lloguer per a joves fins a 35 anys

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert una nova línia d’ajuts per al lloguer destinada a joves que tinguin 35 anys o menys.

El període de presentació de sol·licituds estarà obert des de dilluns 11 de març fins al divendres 12 d’abril de 2024 a les 15 hores.

Aquesta convocatòria d’ajuts va dirigida exclusivament a persones joves que tinguin 35 anys o menys amb data de 26/02/2024 i que siguin titulars d’un contracte de lloguer, habitació o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent. L’import màxim de lloguer mensual no pot superar els 950 € mensuals o 450€ en el cas de lloguer d’habitacions (en cas de mobilitat reduïda, família monoparental i/o nombrosa l’import màxim és de 1.100 €).

Les sol·licituds es poden presentar preferentment de manera electrònica a través del web de tràmits de la Generalitat de Catalunya o bé, de forma presencial, a l'Oficina Local de l'Habitatge de Castelldefels (Passatge de les Caramelles, 2) de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 hores.

ENLLAÇ AL TRÀMIT: Subvencions per al pagament de lloguer o cessió d'ús

DATES PER FER LA SOL·LICITUD De dilluns 11 de març a les 9 h fins al divendres 12 d’abril de 2024 a les 15 hores.

Per a qualsevol dubte poden contactar amb l’Oficina Local d’Habitatge de Castelldefels al correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 93 664 69 90.

 

ajuts bo jove lloguer