Servei gratuït de neteja de pintades a propietaris i comunitats de veïns

L’Ajuntament de Castelldefels continua treballant amb l’objectiu de fer una ciutat més neta i més sostenible amb la col·laboració dels veïns i veïnes.
En el marc de les diferents mesures implementades en el servei de recollida de residus i neteja viaria, l’Ajuntament de Castelldefels, mitjançant l’àrea de neteja de l’empresa municipal Serveis Ambientals de Castelldefels, ofereix el servei gratuït de neteja de pintades a façanes i parets exteriors d’edificis privats, mitjançant sol·licitud prèvia.
Aquest servei el poden demanar propietaris d’habitatges unifamiliars o administradors de finques, en el cas de les comunitats de veïns, poden fer-ho o bé els administradors o bé el president de la comunitat, en qualsevol cas, adjuntant l´acta en la que s´aprova sol·licitar-ho a l’ajuntament.
Les sol·licituds s’han de presentar de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), demanant cita prèvia o bé, de forma telemàtica amb certificat digital al web de l’Ajuntament aportant la documentació indicada per tramitar la petició.
La Unitat Intermèdia de Medi Ambient i Serveis Urbans estudiarà la sol·licitud i activarà els mecanismes perquè l’equip de neteja retiri les pintades i les ombres que aquestes deixen.
L’Ajuntament recorda que estan prohibides de les pintades a via pública, tant en elements estructurals, calçades, voreres, mobiliari urbà, murs i parets de la ciutat.

Documentació per tramitar el servei de neteja de pintades:
foto neteja pintades 2
Sol·licitud d’autorització

Tramitació per Internet amb certificat

+ Info: Petició de neteja de pintades als edificis

 

 

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal