Estacionament Park & Ride, solució de mobilitat més sostenible a Castelldefels

PR castelldefelsAmb l'objectiu de garantir la mobilitat i descongestionar el trànsit de vehicles, l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l'Ajuntament de Castelldefels impulsen la iniciativa Park & Ride (P+R) a la nostra ciutat, que consisteix en combinar l'ús del vehicle privat amb el transport públic.

El concepte Park & ​​Ride fa referència als estacionaments per a automòbils situats a la perifèria de municipis generalment grans, per tal de poder aparcar el vehicle i accedir al centre de les ciutats mitjançant el transport públic. Els aparcaments P+R solen estar situats a prop d'estacions d'autobús o ferrocarril, per facilitar-ne l'accés. Es consideren estacionament regulat però sense pagament.

Castelldefels, un dels primers municipis de l'àrea metropolitana en comptar amb el Park & Ride, compta amb 100 places preferents i gratuïtes, situades darrera l'Estació de Rodalies Renfe. Per fer ús d'aquest estacionament, cal activar la placa a través l'app AMB Park & Ride (o a través del web) i validar el títol de transport per poder registrar el vehicle. Si el vehicle no consta com a registrat, pot ser sancionat. Poden trobar més informació a la següent pàgina web (enllaç)

Les places d'aparcament P+R es poden utilitzar entre les 5 del matí i les 11 de la nit. I, l'estacionament està lliure els caps de setmana i festius durant les 24 hores del dia.

infografia pr

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal