Skip to main content

Noves mesures per netejar els carrers de Castelldefels

Amb l’objectiu de millorar la neteja i l’estat dels carrers de Castelldefels, s’està portant a terme un Pla de Xoc en què s’ha creat nous serveis de treball i s’ha ampliat els equips de neteja perquè puguem gaudir d’un espai públic més net.

Nou servei nocturn de baldeig

A principis d’aquest mes de juliol s’ha iniciat un nou servei nocturn de neteja viària de baldeig dels carrers de la nostra ciutat. El servei es realitza mitjançant un equip d’aiguabatre mixt amb el vehicle “cuba”, que ruixa aigua no potable a pressió a les voreres i paviments per eliminar les taques i la brutícia.
La prestació del servei és de dimecres a dilluns en horari nocturn de 23.15 h a 6 h del matí per minimitzar les molèsties a la ciutadania i facilitar la neteja a l’equip.

El regidor de Neteja i Recollida de Residus, David Solé, ha explicat que “a part d’aquest nou servei d’aiguabatre nocturn, que forma part del Pla de Xoc, s’han incrementat els equips tant per netejar les illes de contenidors, com per reforçar la recollida dels desbordaments, els punts negres i la retirada d’herbes de via pública”.

Reforç en la neteja de les illes de contenidors
Amb l’arribada de la calor i per minimitzar les olors, també s’ha reforçat el servei de neteja amb hidropressió incidint en les illes de contenidors dels barris del Centre, Castell-Poble Vell i Canyars, tot netejant-les exteriorment i per sota tant en el torn de matí com de la tarda.

Retirada de les herbes de les voreres i calçades
Per altra banda, s’ha reforçat el servei de desbrossadors viaris. Actualment, es disposa de 4 equips de treball que s’encarreguen de netejar les herbes que surten a les voreres i les calçades del municipi així com la neteja dels escocells.
neteja contenidors