Skip to main content

Sancions per no respectar el dia assignat per deixar els mobles i les restes de poda

La Policia Local sancionarà qualsevol abocament incorrecte amb multes que poden arribar als 600 euros

Amb l’objectiu de millorar la neteja i l’estat dels carrers de Castelldefels, s’està portant a terme un Pla de Xoc en què s’han creat nous serveis i s’han ampliat els equips de neteja perquè puguem gaudir d’un espai públic més net.

Al Pla de Xoc, activat a principis del passat mes de juliol, s’hi ha incorporat el servei nocturn de neteja amb aigua a pressió dels carrers del municipi, de dimecres a dilluns, per minimitzar les molèsties a la ciutadania i per facilitar la neteja a l’equip. A més, s’ha reforçat la neteja de les illes de contenidors dels punts negres detectats, la recollida de desbordaments i la retirada d’herbes de la via pública.

Per facilitar la recollida de residus i segons l'Ordenança de Civisme i Ús de l'Espai Públic, s'han de respectar les indicacions següents:

Cal dipositar mobles/trastos vells o restes de jardineria el dia que toca. 
Pot fer la consulta al cercador que trobarà al web barrinet.castelldefels.org 

  • No s’han de sobrepassar les limitacions d'ús: màxim 3 peces (mobles/trastos vells) i/o 4 m3 de restes de jardineria, per no col·lapsar el servei i poder realitzar la recollida a tots els veïns i veïnes de la zona assignada.
  • S’han de dipositar els residus a la porta del domicilino al costat dels contenidors, ja que això produeix problemes en el procés de buidatge.
  • L’horari per dipositar-los és entre les 21 i les 23 h, per minimitzar les molèsties a la resta de veïns i veïnes.
  • No es poden dipositar els residus les vigílies de festius, perquè l'endemà no es presta servei.

A partir d’ara, Policia Local procedirà a sancionar qualsevol abocament incorrecte, és a dir, que no segueixi les indicacions detallades. Les sancions poden arribar fins a 600 €.

Per a més informació, poden consultar el web de Barri Net

abocament incontrolat sancionat