Skip to main content

Ampliem el servei de baldeig en horari nocturn

Com a mesura incorporada en el Pla de Xoc, a principis del mes de juliol es va iniciar un nou servei nocturn de neteja viària mitjançant el baldeig dels carrers de la nostra ciutat. El servei el realitza un equip d’aiguabatre mixt amb el vehicle “cuba” en horari nocturn de 23.15h a 6h.

Donat el bon funcionament i els bons resultats del servei, a partir del 8 de novembre ampliem el servei nocturn de baldeig amb un segon equip i vehicle “cuba” per netejar més zones i més carrers de Castelldefels. La neteja es realitza ruixant aigua pressió a les voreres i paviments per eliminar les taques i la brutícia en aquells carrers més transitats, peatonals i amb més afectacions com els excrements de coloms.

Amb l’optimització i la reorganització dels serveis i les rutes, es realitzaran els tractaments en horari nocturn per arribar a punts del municipi que fins ara no s’havien netejat amb aigua a pressió, minimitzant les molèsties a la ciutadania i facilitant la neteja a les brigades de neteja.

Davant l’estat de sequera, les brigades de neteja segueixen utilitzant aigua no potable i en aquest cas, s’utilitza aigua regenerada de la Planta d’aigua regenerada de la Planta depuradora de Gavà-Viladecans.

Neteja cuba servei nocturn foto 23